top of page

Chris Hydrocultuur voor bedrijven

Chris Bloemsierkunst is gespecialiseerd in hydrocultuur voor bedrijven. 

Wij verzorgen de finishing touch op groen- en bloemgebied voor alle soorten interieurprojecten. 

Hydrocultuur is een systeem waarbij wortels van planten groeien tussen kleikorrels. Deze korrels nemen water met voeding op en geven dit geleidelijk af aan de wortels van de plant. Het is een kweekwijze die steeds vaker wordt toegepast, niet alleen voor kamerplanten, maar ook voor groenteteelt in de kas. De planten staan dus niet met hun wortels in de aarde maar in kleikorrels. Met een geplaatst metertje tussen de korrels weet u altijd precies of uw plant nog genoeg water heeft. Hydrocultuur is een van de meest bekende systemen op dit moment.

Chris Bloemsierkunst Hydrocultuur.jpg
20240409_103Chris Bloemsierkunst Hydrocultuur242.jpg

Waarom Hydrocultuur in uw bedrijf?

Hydrocultuur is een slimme keuze voor interieurbeplanting voor uw bedrijf.

In de huidige concurrerende markt is het essentieel voor bedrijven om innovatieve en duurzame oplossingen te omarmen. Hydrocultuur, het kweken van planten in water in plaats van aarde, biedt precies dat. Hier zijn enkele redenen waarom uw bedrijf zou moeten investeren in hydrocultuur:

  1. Duurzaamheid: Hydrocultuur verbruikt minder water, waardoor het een uitstekende keuze is voor bedrijven die streven naar duurzaamheid.

  2. Ruimte-efficiëntie: Hydrocultuursystemen kunnen verticaal worden geïnstalleerd, waardoor ze ideaal zijn voor stedelijke omgevingen of beperkte ruimtes.

  3. Minder Onderhoud: Hydrocultuur geeft minder onderhoud en u kunt bij Chris Bloemsierkunst een onderhoudscontract afsluiten, waardoor uw team zich kan concentreren op andere belangrijke taken.

  4. Gezondheid en Welzijn: Planten verbeteren de luchtkwaliteit en creëren een aangename werkomgeving, wat kan bijdragen aan het welzijn van uw medewerkers.

Investeren in hydrocultuur is goed voor uw planten, uw werknemers en uw duurzame bedrijf! 

Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

bottom of page